Pureza de María Sant Cugat

Visita Patge Reial 2022

Ens visita el Patge Reial

Els nens i nenes d’Infantil i Primària del Col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat han pogut entregar les seves cartes al Patge Reial

El Patge Reial dels Reis d’Orient ha visitat la nostra escola per recollir les cartes dels nens i nenes i poder-les entregar a temps a Ses Majestats. El missatger dels Reis d’Orient ha arribat amb la seva comitiva i acompanyat de la direcció del centre. Els alumnes han preparat amb molta il·lusió missatges i cartes amb les seves peticions que han d’arribar als Reis d’Orient.

El Patge Reial, enviat per Ses Majestats dies abans de la seva visita a les diferents ciutats, ha fet parada al Col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat per rebre als infants i conèixer quins són els seus desitjos. Quan tenien davant el Patge Reial, els infants, alguns més nerviosos que d’altres, han assegurat que s’han portat bé i que han ajudat a la seva família a casa. 

El Patge Reial ha estat molt amable i ha escoltat els desitjos de tots els nens i nenes amb molta atenció. Jocs de taula, peluixos, llibres, trencaclosques i, fins i tot, salut i pau per a tots els nens i nenes del món són alguns dels desitjos dels infants. Després d’aquesta visita, només queda esperar l’arribada de Ses Majestats el proper 6 de gener, que ompliran de màgia i il·lusió les llars dels nostres alumnes.

Gràcies, Patge Reial!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *