Pureza de María Sant Cugat

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat es complau a anunciar que dos dels seus alumnes de batxillerat, Paula Torres i Gabriel Martinez, han obtingut la matrícula d’honor en els seus estudis. Aquesta distinció és un reflex del seu esforç constant, dedicació i excel·lència acadèmica al llarg de tot el curs.

La comunitat educativa vol expressar les seves més sinceres felicitacions a Paula Torres i Gabriel Martinez per aquest merescut reconeixement. El seu èxit és un motiu d’orgull no només per a ells i les seves famílies, sinó també per a tota la comunitat educativa del Col·legi Pureza de María Sant Cugat.

A més, volem estendre la nostra felicitació a tots els alumnes que han obtingut bons resultats en el batxillerat. El seu treball i dedicació també són dignes de reconeixement i celebrem el seu èxit acadèmic.

Aquestes distincions no serien possibles sense el compromís i suport del nostre equip docent, que dia a dia treballa per oferir una educació de qualitat i motivar els alumnes a donar el millor de si mateixos.

Desitgem que tots els nostres alumnes continuïn recollint èxits en el seu futur acadèmic i professional. Estem segurs que els valors i coneixements adquirits al nostre centre seran una base sòlida per a tots els seus projectes futurs.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat reafirma el seu compromís amb l’excel·lència educativa i la formació integral dels seus alumnes, continuant la seva tasca amb la mateixa il·lusió i dedicació que fins ara.

Enhorabona a tots els alumnes i professors pel treball ben fet!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *