Pureza de María Sant Cugat

Oferta educativa

Educació Infantil

En aquesta etapa educativa ajudem als nens a desenvolupar les seves capacitats cognitives a través de l’aplicació de les intel·ligències múltiples, l’experimentació, el pensament, el joc i la relació amb els companys.

Metodologia

En el procés d’aprenentatge apliquem i combinem diferents metodologies de treball que permetran a l’infant a desenvolupar una educació ètica i responsable d’acord amb els valors.

Metodologia | Educació Infantil

Programa de desenvolupament bàsic

Per aconseguir un desenvolupament personal total de l’infant és fonamental afavorir una bona organització neurològica del cervell. Per a això, es treballen capacitats d’aprenentatge i adaptació per estimular l’intel·lecte dels més petits.

Apostes
educatives

Combinem diferents mètodes i processos valoratius per conèixer la personalitat de cada nen. Això ens permet adequar la seva formació a les seves necessitats.

Formació integral

Tenint en compte que, en l’educació infantil, el nen comença a construir la seva personalitat, la seva autoestima o els seus propis valors, apostem per un aprenentatge experiencial, incloent el joc i la interacció. Això permet a l’alumne gaudir d’un procés immersiu que li permet implicar qualsevol tipus de coneixement, com l’intuïtiu, l’empíric o el lògic-matemàtic.

Projectes innovadors

En el nostre col·legi potenciem un tracte personalitzat amb cada família i amb cada nen. D’aquesta manera, afavorim que creixin sent capaços d’aconseguir tot allò que es proposin en la seva vida. A través de projectes innovadors, potenciem el desenvolupament de les intel·ligències múltiples perquè el nen se sigui l’únic protagonista del seu aprenentatge.

Natació

Incorporem la natació com a activitat física dins de la jornada escolar. La pràctica d’aquest esport aquàtic estimula la intel·ligència kinestèsica i corporal dels alumnes, ajudant a l’expressió d’idees i sentiment a través del cos.

Atelier

Oferim un espai per desenvolupar la creativitat on, sota la inspiració de les escoles italianes de Reggio Emilia, poden experimentar amb diferents materials realitzant les seves primeres creacions artístiques.

Educant
en valors

Cada etapa educativa comporta un aprenentatge i un creixement, tant personal com acadèmic. Aspectes fonamentals per a relacionar-nos amb el nostre entorn i amb nosaltres mateixos.

Etapa 1

Educació Infantil

Construïm i desenvolupem dos aspectes tan importants com són la personalitat i l’autoestima.

Etapa 2

Educació Primària

Consolidem hàbits de treball cooperatiu i individual, així com estratègies de pensament.

Etapa 3

Educació Secundària

Potenciem les nostres capacitats i competències vinculades al nostre sentit ètic i social.

Etapa 4

Batxillerat

Vam adquirir coneixements i habilitats que ens permetran incorporar-nos a la vida activa amb responsabilitat i competències.

Descarregables 2023-2024

Descarregables 2023-2024

Educació Primària

Educació Secundària

Batxillerat