Pureza de María Sant Cugat

Sortida nouvinguts 2024

Durant aquesta sortida, els estudiants van participar en diverses activitats enriquidores, com ara una presentació en català, una visita a la Penya Blaugrana i una gimcana pel centre de Sant Cugat per explorar i conèixer de prop la cultura local.

El passat dimecres, 8 de maig, els alumnes nouvinguts de primària i secundària del Col·legi Pureza de María Sant Cugat, han participat en una jornada memorable plena d’interacció i aprenentatge. Aquesta iniciativa, encapçalada pel col·legi, té com a objectiu principal establir vincles entre els estudiants i celebrar la diversitat que enriqueix la comunitat escolar. Mitjançant una sèrie d’activitats originals, els alumnes han tingut l’oportunitat de connectar, aprendre i, sobretot, gaudir d’una experiència única.

Entre les activitats més destacables, es troba una presentació en català que ha proporcionat als nous estudiants l’oportunitat de compartir les seves històries i experiències en aquesta nova llengua. Aquesta dinàmica no només ha reforçat les seves competències lingüístiques, sinó que també ha fomentat l’empatia i la comprensió mútua entre els companys.

A més, la visita a la prestigiosa Penya Blaugrana ha estat un punt àlgid de la jornada, on els estudiants han rebut un càlid acolliment i han pogut endur-se records que perpetuaran la seva experiència. A través d’una gimcana emocionant, els alumnes han explorat la rica història i tradició de Sant Cugat del Vallès, consolidant els seus llaços amb la comunitat local.

Aquest esdeveniment ha demostrat l’aposta compromesa del Col·legi Pureza de María per promoure una educació inclusiva i enriquidora, que transcendeix les aules i impulsa la formació integral dels seus estudiants.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

Més posts

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *