Pureza de María Sant Cugat

Google for Education Reference School

Som l’única escola Referent de Google a Sant Cugat del Vallès

El Col·legi Puresa de María de Sant Cugat acaba de ser certificat com a centre Google Reference School

Estem contents i orgullosos de poder anunciar que, des d’aquest mes de juny, el nostre Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha estat certificat, com a Escola Referent Google for Education (Google for Education Reference School), sent el primer col·legi a Sant Cugat a haver aconseguit aquest important reconeixement.

Què significa que el Col·legi Pureza de María Sant Cugat hagi estat certificat com ‘Google for Education Reference School’?

El nostre col·legi ha rebut aquest nomenament per l’èxit de la implantació i l’ús exemplar de les tecnologies i les innovadores eines de Google, en tots els àmbits de la seva activitat.

De fet, Google ha seleccionat al Col·legi Pureza de María Sant Cugat com un exemple d’èxit i un referent per la seva bona aplicació de la tecnologia, incorporant les eines digitals en el seu projecte pedagògic de centre.

El centre entra a formar part de la xarxa mundial d’Escoles de Referència de Google, rebent un reconeixement a l’esforç per a facilitar l’aprenentatge dels seus alumnes i una valoració del seu treball en pro de la innovació educativa.

El programa ‘Google for Education Reference School’ és un projecte internacional en el qual centres i professorat de tot el món col·laboren per a la transformació digital de les aules. Aquesta prestigiosa acreditació garanteix la integració d’eines i recursos digitals, tant en el projecte pedagògic com en els processos d’ensenyament.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])
Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *