Pureza de María Sant Cugat

Campanyes solidàries 2022

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat engega diverses campanyes solidàries

Durant el mes de desembre, el Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha dut a terme la Rifa solidària i la Campanya del Pot per ajudar a les persones més necessitades.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat s’ha omplert de poesia, música, balls, teatre i solidaritat amb els festivals nadalencs dels nostres alumnes. A més, com cada any, la comunitat educativa del nostre centre ha organitzat en cada festival una Rifa solidària, la recaptació de la qual es destina a les Missions d’Àfrica. En cadascun dels festivals nadalencs s’han repartit diferents premis. 

Mireu l’entrevista a Victoria Braquehais, una jove misionera que va viatjar al cor d’Àfrica per a servir, aprendre i ensenyar: https://youtu.be/0YGH9GiPi9I

Un any més, s’ha finalitzat la Campanya del Pot amb èxit gràcies a la solidaritat de centenars de famílies del nostre centre. Enguany, l’alumnat de 4t d’ESO ha col·laborat i ha participat amb una gran feina en la recollida d’aliments.

Es tracta d’una campanya centrada en la recollida de d’aliments, d’higiene i neteja per a aquelles persones que més els necessiten i que s’han lliurat a centres assistencials (Càritas, menjadors de les Religioses de Madre Teresa de Calcuta, entre d’altres) o a famílies del Col·legi necessitades. Gràcies al treball de conscienciació realitzat pels diferents membres de la comunitat educativa i la bona predisposició i participació dels estudiants, s’han recollit molts aliments.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *