Pureza de María Sant Cugat

ExpoRecerca 2022

Exposició dels Treballs de Recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat

Els alumnes de 2n de Batxillerat, a diferents espais del Col·legi, han dut a terme les exposicions davant del tribunal format pel professorat del Treball de Recerca

El passat divendres 2 de desembre tot l’alumnat de 2n de Batxillerat ha realitzat l’exposició del Treball de Recerca que porten preparant al llarg d’un any i que representa un 10% de la nota final de Batxillerat.

Al llarg de tot el matí l’alumnat es va repartir en diferents aules del centre, amb els seus tutors del treball i amb altres membres del professorat, que configuraven el tribunal d’avaluació. El tribunal també ha pogut fer preguntes sobre el contingut del treball. La jornada s’ha desenvolupat sota l’horari previst i es van poder veure grans exposicions i treballs.

Molta diversitat temàtica i riquesa de contingut, equivalent a hores de treball de recerca.

Feina feta. Felicitats, alumnes!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Gamificació 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat engega projectes de gamificació amb Minecraft a

Visita Patge Reial 2022

Ens visita el Patge Reial Els nens i nenes d’Infantil i Primària del Col·legi Pureza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *