Pureza de María Sant Cugat

ExpoRecerca 2022

Exposició dels Treballs de Recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat

Els alumnes de 2n de Batxillerat, a diferents espais del Col·legi, han dut a terme les exposicions davant del tribunal format pel professorat del Treball de Recerca

El passat divendres 2 de desembre tot l’alumnat de 2n de Batxillerat ha realitzat l’exposició del Treball de Recerca que porten preparant al llarg d’un any i que representa un 10% de la nota final de Batxillerat.

Al llarg de tot el matí l’alumnat es va repartir en diferents aules del centre, amb els seus tutors del treball i amb altres membres del professorat, que configuraven el tribunal d’avaluació. El tribunal també ha pogut fer preguntes sobre el contingut del treball. La jornada s’ha desenvolupat sota l’horari previst i es van poder veure grans exposicions i treballs.

Molta diversitat temàtica i riquesa de contingut, equivalent a hores de treball de recerca.

Feina feta. Felicitats, alumnes!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

greenweekchallenge

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat promou la sostenibilitat a través de la #greenweekchallenge

Jocs Florals 2023

Gran èxit en la celebració dels XVI Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat, amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *