Pureza de María Sant Cugat

Segell millor centre 2023

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, reconegut com a  centre educatiu de referència.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha estat reconegut com a un dels millors centres educatius per l’aplicació educativa micole en el 2023, destacant la seva excel·lència acadèmica i compromís en la formació integral dels seus alumnes.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha aconseguit el reconeixement com un dels millors centres de 2023, segons la prestigiosa aplicació educativa micole. Aquest reconeixement destaca l’excel·lència acadèmica i el compromís del centre amb la formació integral dels seus alumnes.

Aquest segell de qualitat, que es concedeix anualment, valora la formació en valors, les oportunitats d’aprenentatge i la innovació pedagògica, així com la implicació de la comunitat educativa en la vida escolar.

La comunitat educativa del centre es mostra satisfeta d’aquesta distinció i es compromet a seguir treballant per a millorar cada dia més i oferir a tots els seus alumnes una educació de qualitat. Aquest reconeixement suposa un impuls per a continuar en la línia de millora i consolidació com a centre educatiu de referència.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *