Pureza de María Sant Cugat

First Lego League

Alumnes de 2n d’ESO del Col·legi Pureza de María Sant Cugat participen per primera vegada en la First Lego League per mostrar les seves habilitats en robòtica i investigació

Aquesta competició, que incentiva als estudiants a treballar en equip, va desafiar els alumnes a realitzar una petita investigació i programar robots per superar diferents reptes.

El passat 18 de febrer l’equip integrat per: Sandra Viella, Arnau Hurtado, Lluís Carlos Ramírez, Bruno Calsamiglia, Alvaro García, Santi Bretón, tots alumnes de 2n ESO de l’escola, han participat per primera vegada a la First Lego League (FLL).

Els estudiants han mostrat les seves habilitats en robòtica i investigació, mitjançant la presentació del Projecte d’Innovació, relacionat amb la temàtica de la temporada, i la competició del Joc del Robot, on s’han de superar les missions en un temps de 2′ 30”.

La formació de l’equip i la seva preparació, es realitzen com a part del currículum de l’assignatura de Robòtica de 2ESO sota la tutela dels professors Gisela Espinosa i Isabel Ràfols. La iniciativa ha estat ben rebuda per part de la comunitat educativa, que celebra l’adhesió dels alumnes en projectes STEM.

La First Lego League ha estat una gran oportunitat per als alumnes de segon d’ESO per explorar i desenvolupar les seves habilitats en el camp de la robòtica i la investigació científica. A través d’aquesta experiència, han après a treballar en equip i gestionar projectes de manera eficaç, així com a desenvolupar la seva creativitat i resolució de problemes.

Al centre, estem molt orgullosos dels nostres alumnes per la seva predisposició i la seva excel·lent feina en el concurs. Els felicitem pel resultat i per l’esforç que han fet per aconseguir-ho.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *