Pureza de María Sant Cugat

Dia de la Pau 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha celebrat el Dia de la Pau

Alumnat i professorat s’han unit a la canxa per celebrar el dia de la Pau i mostrar el compromís amb la no-violència”

Avui, 30 de gener, hem celebrat el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau amb activitats especials per reflexionar sobre la importància de la convivència pacífica i la resolució de conflictes. 

Alumnes i professors s’han reunit al pati per celebrar aquest dia tan especial i han format la paraula PAU per mostrar el compromís amb la pau i la no-violència. També han desplegat un pensament de Madre Alberta. Ha estat una trobada emocionant entre padrins i fillols. L’objectiu de la dinàmica era reflexionar i potenciar tot allò que fem i ens aporta PAU.

A més a més, els delegats de 2n de Batxillerat han llegit el Manifest, acompanyats pels seus respectius fillols, i per la resta de delegats des de sisè de primària. Per acabar, els alumnes han triat per cantar entre tots la cançó de Diego Torres “Color Esperanza”.

La celebració ha estat una oportunitat perfecta per connectar i compartir el seu amor i suport entre ells. Ha estat un dia inoblidable per a tots els participants.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *