Pureza de María Sant Cugat

Jornada Orienta 2023

Jornada Orienta al Col·legi Pureza de María per als alumnes de batxillerat amb la participació de diverses universitats

Els alumnes de batxillerat del Col·legi Pureza de María han participat en aquest esdeveniment dedicat a presentar les propostes acadèmiques i orientatives de diverses universitats i centres formatius

La Jornada Orienta de Batxillerat promoguda per diverses institucions educatives ha tingut lloc el 23 de febrer al Col·legi Pureza de María Sant Cugat. Aquesta trobada ha comptat amb la participació de diferents universitats i centres formatius que han presentat les seves propostes acadèmiques i orientatives per als joves.

El Sr. Pelayo Corella, expert en orientació professional, ha ofert una conferència inaugural per a tots els assistents. A continuació, el Sr. Santiago Tejedor ha presentat en detall els programes d’estudis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha estat oportunitat clau per ajudar als joves a prendre decisions importants sobre el seu futur professional. Els estudiants han obtingut informació rellevant sobre les diferents opcions d’estudis universitaris i orientació professional.

Després de la presentació, els assistents han tingut l’oportunitat de visitar els diferents estands informatius, on els representants de les universitats han explicat als alumnes les seves ofertes formatives i les oportunitats laborals que ofereixen.

Per a completar la jornada, diversos ex-alumnes han ofert el seu testimoni personal sobre les seves experiències acadèmiques i professionals després de finalitzar el batxillerat.

En resum, la Jornada Orienta ha estat una experiència enriquidora i útil per als alumnes de batxillerat que estan considerant les seves opcions acadèmiques i professionals. La col·laboració de les universitats i el seu compromís amb l’orientació i la formació dels joves ha estat fonamental per a l’èxit d’aquesta jornada.

Els participants d’aquesta jornada han estat: el CESAG, la UAB, Blanquerna Universitat Ramon Llull, El Pinar, els Salesians de Barcelona, els Jesuïtes de Barcelona i el CFGS Lazzigags.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Visita alcaldessa 2023

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, visita el Col·legi Pureza de Maria i descobreix el

Biblioteca 2023

La Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ofereix activitats molt variades per a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *