Pureza de María Sant Cugat

Biblioteca 2023

La Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ofereix activitats molt variades per a despertar l’interès per la lectura. Les instal·lacions compten amb un ampli horari i un fons de llibres per a tota mena d’alumnat, des d’infantil fins a batxillerat.

La Biblioteca està preparada per a oferir als seus alumnes una sèrie d’activitats que els ajudaran a gaudir de moments de lectura en els diferents espais, realitzar cerques d’informació en la zona d’ordinadors o localitzar la millor informació a través d’un fons específic en paper. L’Eva, la bibliotecària de l’escola, lidera aquestes iniciatives i proporciona ajuda amb l’objectiu de fomentar la lectura i comprensió i treure el màxim rendiment a les recerques.

Durant aquestes setmanes del mes de febrer, la Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ha realitzat una sèrie d’activitats per a l’alumnat amb l’objectiu d’explicar el funcionament, la normativa i l’horari d’ús depenent del curs en què es trobin.

L’Eva ofereix als alumnes l’oportunitat d’explorar i gaudir del fons de la biblioteca específic per a la seva edat. D’aquesta manera, es busca fomentar l’interès per la lectura i incentivar la seva curiositat pel coneixement.

Durant aquest període, s’ha introduït un nou racó a la Biblioteca denominat “JO RECOMANO”, on els alumnes podran fer recomanacions de llibres o de col·leccions que hagin descobert, tant dins com fora de l’escola. Aquest espai està situat en l’entrada del recinte i té com a objectiu fomentar l’intercanvi de les lectures recentment descobertes i que més han agradat.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *