Pureza de María Sant Cugat

Marxa Solidària 2022

Marxa solidària i campanya de recollida de roba per a la millora del nostre planeta

Els alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat han fet el tradicional recorregut solidari i han donat una segona vida a la seva roba

Des de l’àrea d’Educació Física i de Pastoral, amb la col·laboració de l’alumnat de 1r de Batxillerat, el dimecres 7 de desembre, s’ha organitzat una marxa solidària per a l’alumnat i professorat del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat

Aquesta vegada, hem tingut a l’entrada del centre diferents contenidors per a roba que ja no utilitzen. Amb aquesta proposta es treballa també per la reutilització, l’estalvi i la millora del nostre planeta des de molts punts de vista.

Ha estat una proposta no competitiva, pels espais naturals del voltant de l’escola. L’hem fet caminant, amb les parelles de padrins i fillols, i han participat persones de totes les edats. El recorregut ha estat tranquil i tots els alumnes han pogut gaudir del passeig i del dia. 

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *