Pureza de María Sant Cugat

Confirmacions 2023

Alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat celebren les confirmacions amb gran emoció

Els joves del centre han participat en una cerimònia emotiva i entranyable i han gaudit d’un dia molt especial i significatiu, acompanyats pels seus padrins, padrines, familiars i amics 

Aquest mes de maig hem celebrat les confirmacions amb els nostres alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. Hem tingut l’oportunitat de culminar un important itinerari sacramental amb la celebració de les confirmacions per als nostres alumnes de secundària.

El passat dissabte 13 de maig, un grup d’alumnes de 4t d’ESO del nostre centre van tenir el privilegi de compartir la celebració de les confirmacions, envoltats dels seus éssers estimats. Els joves van rebre el sagrament de la confirmació en una emotiva i entranyable cerimònia presidida pel Sr. Bisbe en la catedral del Sant Esperit de Terrassa.

Els nostres alumnes han tingut l’oportunitat de donar testimoniatge de la seva fe, vivint-la amb entusiasme i alegria, com una gran família. Agraïm profundament als catequistes que han acompanyat als nostres nens i joves, els qui han estat veritables referents en el camí de ser deixebles de Crist.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat s’enorgulleix de poder brindar als seus alumnes l’oportunitat de viure i celebrar aquest sagrament tan important en la seva formació espiritual. Continuarem treballant en conjunt amb les famílies i la comunitat educativa per a conrear i enfortir la fe dels nostres estudiants.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *