Pureza de María Sant Cugat

Del bo, el millor

Comencem un nou curs escolar al Pureza de María Sant Cugat: “Del bo, el millor”

Amb l’arribada del nou curs escolar, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat abraça una emocionant etapa de transformació i creixement. Sota l’inspirador lema “Del bo, el millor”, l’escola reafirma el seu compromís d’oferir una educació excepcional que prepara els alumnes per a un futur brillant. 

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat es complau en donar la benvinguda a tots els alumnes, pares i membres de la comunitat educativa a l’inici del curs escolar 2023-24 sota el lema “Del bo, el millor”. Aquest any, estem emocionats per afrontar nous reptes i aconseguir nous èxits junts com una gran família Pureza de María.

Amb l’inici del nou curs escolar, el centre ha implementat una sèrie de canvis positius amb l’objectiu de proporcionar una educació de qualitat i una experiència enriquidora per als nostres alumnes:

Programa d’ensenyament innovador: Hem reforçat el nostre compromís amb l’excel·lència acadèmica mitjançant la millora i adopció de les metodologies més adequades.

Desenvolupament personal: Continuem fomentant el creixement personal i emocional dels nostres alumnes, mitjançant programes d’orientació.

Col·laboració Família-Escola: Potenciem la comunicació oberta i constant amb les famílies, treballant junts per a l’èxit acadèmic i personal dels estudiants.

Estem orgullosos també d’informar que el Col·legi Pureza de María Sant Cugat compta amb una nova directora de secundària, H. Anabel Beneyto, que té una àmplia experiència en l’àmbit de l’educació. 

Aquest curs escolar, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat es consagra a l’excel·lència acadèmica, el desenvolupament personal i la formació integral dels nostres estudiants. Junts, aspirem a passar de ser “bons” a ser “millors” en cada aspecte de la nostra educació.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *