Pureza de María Sant Cugat

Nou Equip Directiu

Presentació del nou equip directiu del col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha renovat a alguns dels càrrecs directius que són els encarregats de liderar el centre aquest curs 2021-2022. L’escola comença aquesta nova etapa amb molta il·lusió, recollint el llegat de l’equip directiu anterior i amb la intenció de continuar treballant per un ensenyament de qualitat.

Aquestes són les noves directores que començaran la seva missió al capdavant del col·legi: la Gna. Núria Calvera, directora general del Col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat, la Gna. Débora Vidal, directora de secundària i batxillerat i la nova directora de Pastoral, la Gna. Anielka Oporta. José Ripoll, per part seva, és el Cap d’Estudis de Secundària i Batxillerat; i Laura Córdoba Ramírez, la directora pedagògica de les etapes d’Educació Infantil i Primària.

Aquest nou curs que ha començat es centra en el lema: “Junts arribem més lluny”. La nostra escola aposta per un lema que mostra el més important per a tota la comunitat educativa: saber que podem arribar lluny si fem les coses junts. És essencial que els alumnes es coneguin bé entre ells per a sentir-se part d’un mateix equip i descobrir el valor de la paraula “junts”.

 

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Dia de la Pau 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha celebrat el Dia de la Pau

Gamificació 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat engega projectes de gamificació amb Minecraft a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *