Pureza de María

Nou Equip Directiu

Presentació del nou equip directiu del col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha renovat a alguns dels càrrecs directius que són els encarregats de liderar el centre aquest curs 2021-2022. L’escola comença aquesta nova etapa amb molta il·lusió, recollint el llegat de l’equip directiu anterior i amb la intenció de continuar treballant per un ensenyament de qualitat.

Aquestes són les noves directores que començaran la seva missió al capdavant del col·legi: la Gna. Núria Calvera, directora general del Col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat, la Gna. Débora Vidal, directora de secundària i batxillerat i la nova directora de Pastoral, la Gna. Anielka Oporta. José Ripoll, per part seva, és el Cap d’Estudis de Secundària i Batxillerat; i Laura Córdoba Ramírez, la directora pedagògica de les etapes d’Educació Infantil i Primària.

Aquest nou curs que ha començat es centra en el lema: “Junts arribem més lluny”. La nostra escola aposta per un lema que mostra el més important per a tota la comunitat educativa: saber que podem arribar lluny si fem les coses junts. És essencial que els alumnes es coneguin bé entre ells per a sentir-se part d’un mateix equip i descobrir el valor de la paraula “junts”.

 

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Día de la Pureza

El col·legi Pureza de María torna a celebrar la seva festa amb molta il·lusió i

Fira Swab 2021

El professor d’art i filosofia, Marc Herrero Gilart, ha participat en la fira internacional d’art

4r d’ESO i Unipau

Alumnes de 4t d’ESO participen en una taula de debat sobre conceptes de cultura de