Pureza de María Sant Cugat

4r d’ESO i Unipau

Alumnes de 4t d’ESO participen en una taula de debat sobre conceptes de cultura de pau

Els debats, organitzats per la Unipau, tracten conceptes en el camp de l’educació per la pau a través de les tecnologies i es faran fins el 8 d’octubre  

Aquest dilluns 4 d’octubre, els alumnes de 4t d’ESO, Nico Pérez i Gabriel Martínez, han participat en un debat en línia en què han explicat de forma didàctica diferents conceptes de l’àmbit de l’educació per la pau, com la ‘no violència’, ‘conflicte’, ‘pau positiva’ o ‘seguretat humana’. 

En aquesta sessió, que també han participat alumnes d’altres instituts de Catalunya, els nostres estudiants han gaudit d’una experiència molt enriquidora i empàtica, que els ha apropat a realitats que no són tan llunyanes. Han exposat la importància de donar visibilitat als joves d’aquests temes i han après a explicar conceptes de manera didàctica.

La campanya, adreçada al jovent, professors i centres educatius, compta amb una sèrie de taules rodones en què participen joves de diferents escoles del territori per parlar sobre continguts relacionats amb la cultura de pau.

Les taules juvenils de debat en línia sobre conceptes de cultura de pau formen part del projecte “Edupau”, una iniciativa de la Unipau per apropar la cultura de pau als més joves. 

Les taules rodones es podran seguir en directe i en diferit al canal de YouTube de l’entitat a través d’aquest enllaç: https://youtu.be/FhPO8cvHMO4

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

2 respostes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *