Pureza de María Sant Cugat

Dia de la Ciència

Celebrem el Dia de la Ciència a Secundària

El Col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat celebra aquest dia amb diverses activitats amb els alumnes de Secundària, com la projecció de la pel·lícula “The Martian” i la seva reflexió.

El passat dilluns, dia 15 de novembre, els alumnes d’ESO del Col·legi Pureza de María han tingut l’oportunitat de viure un matí intens d’experiències científiques en el Dia de la Ciència.

La jornada d’aquest curs, promoguda pel Departament de Ciències, s’ha centrat en les missions a Mart i el vehicle d’exploració Perseverance (projecte NASA). Els alumnes, en petits grups, han fet una recerca sobre els satèl·lits que estan orbitant al voltant de Mart i la darrera expedició del Perseverance.

Després, els estudiants han fet una reflexió sobre quins són els punts més reals que han sortit a la pel·lícula, establint una crítica sobre la mateixa.

L’alumnat s’ha mostrat molt participatiu i ha estat mostrant la seva recerca, de manera col·laborativa, sobre els satèl·lits i el robot que va arribar al planeta vermell. Un dia diferent, amb aire festiu i lúdic.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:
La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia. El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:
Noelia ([email protected]
Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *