Pureza de María Sant Cugat

Formació alumnes ajudants

Trobada i formació dels alumnes ajudants de secundària

Aquest programa té com a objectiu proporcionar als estudiants tècniques i habilitats socials per a millorar la convivència en el centre

Dimecres passat, 17 de novembre, els alumnes ajudants de secundària van començar un programa que pretén ser un complement en la formació integral, a més d’una millora en la participació i en la convivència del nostre centre.

El període de formació de l’alumnat ajudant comprèn diferents sessions i tracta els següents temes: rol de l’alumne i alumna ajudant, educació en les emocions, habilitats de comunicació i resolució de conflictes.

Es tracta d’un sistema d’ajuda entre iguals, format per un grup reduït d’alumnes, coordinats per diversos professors, amb la finalitat de millorar la convivència en el centre a través de la posada en pràctica de tècniques d’escolta activa.

La base fonamental del programa és la de crear un grup d’alumnes i alumnes que sigui capaç d’escoltar i acompanyar en les necessitats a altres companys. A més, l’alumne/a ajudant anirà adquirint al llarg del programa habilitats socials i tècniques: maduresa, desenvolupament personal, lideratge, solidaritat, escolta activa, mediació i confiança.

 

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia. El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:
Noelia ([email protected])
Cap de l’equip de comunicació
www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *