Pureza de María Sant Cugat

Formació alumnes ajudants

Trobada i formació dels alumnes ajudants de secundària

Aquest programa té com a objectiu proporcionar als estudiants tècniques i habilitats socials per a millorar la convivència en el centre

Dimecres passat, 17 de novembre, els alumnes ajudants de secundària van començar un programa que pretén ser un complement en la formació integral, a més d’una millora en la participació i en la convivència del nostre centre.

El període de formació de l’alumnat ajudant comprèn diferents sessions i tracta els següents temes: rol de l’alumne i alumna ajudant, educació en les emocions, habilitats de comunicació i resolució de conflictes.

Es tracta d’un sistema d’ajuda entre iguals, format per un grup reduït d’alumnes, coordinats per diversos professors, amb la finalitat de millorar la convivència en el centre a través de la posada en pràctica de tècniques d’escolta activa.

La base fonamental del programa és la de crear un grup d’alumnes i alumnes que sigui capaç d’escoltar i acompanyar en les necessitats a altres companys. A més, l’alumne/a ajudant anirà adquirint al llarg del programa habilitats socials i tècniques: maduresa, desenvolupament personal, lideratge, solidaritat, escolta activa, mediació i confiança.

 

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia. El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:
Noelia ([email protected])
Cap de l’equip de comunicació
www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Visita alcaldessa 2023

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, visita el Col·legi Pureza de Maria i descobreix el

Biblioteca 2023

La Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ofereix activitats molt variades per a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *