Pureza de María Sant Cugat

Fira Swab 2021

El professor d’art i filosofia, Marc Herrero Gilart, ha participat en la fira internacional d’art contemporani Swab 2021

L’esdeveniment ha tingut lloc del 7 al 10 d’octubre en el Pavelló Italià de Fira Barcelona

El professor d’art i de filosofia del Col·legi Puresa de María de Sant Cugat, Marc Herrero Gilart (Barcelona, 1977), ha participat en la catorzena edició de Swab, la fira internacional d’art contemporani de Barcelona.

Més de vuitanta galeries s’han reunit enguany en la Fira Barcelona. Swab 2021 torna amb una àmplia programació pensada també per als nens, i el focus en països d’Europa de l’Est i Amèrica Llatina.

Quatre instal·lacions componen la secció comissariada «Ephemeral», i exploren a gran escala temes actuals com el mercat laboral, la vida femenina i la discapacitat.

En la fira s’han pogut veure a més obres d’artistes com Ana Vidigal, Beatriz Dubois, Eugenio Ampudia, Violeta Mayoral, Stephanie Williams, Martí Cormand, Jane Hayes Greenwood, Justine Otto, Juan Carlos Valdiviezo, Esmeralda Kosmatopoulos, Luis Feo, Pablo Lisambarth, Santiago Gasquet, Alice Quaresma, Belén Rodríguez González, entre molts altres artistes, en una edició en la qual les dones són la majoria.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *