Pureza de María

Fira Swab 2021

El professor d’art i filosofia, Marc Herrero Gilart, ha participat en la fira internacional d’art contemporani Swab 2021

L’esdeveniment ha tingut lloc del 7 al 10 d’octubre en el Pavelló Italià de Fira Barcelona

El professor d’art i de filosofia del Col·legi Puresa de María de Sant Cugat, Marc Herrero Gilart (Barcelona, 1977), ha participat en la catorzena edició de Swab, la fira internacional d’art contemporani de Barcelona.

Més de vuitanta galeries s’han reunit enguany en la Fira Barcelona. Swab 2021 torna amb una àmplia programació pensada també per als nens, i el focus en països d’Europa de l’Est i Amèrica Llatina.

Quatre instal·lacions componen la secció comissariada «Ephemeral», i exploren a gran escala temes actuals com el mercat laboral, la vida femenina i la discapacitat.

En la fira s’han pogut veure a més obres d’artistes com Ana Vidigal, Beatriz Dubois, Eugenio Ampudia, Violeta Mayoral, Stephanie Williams, Martí Cormand, Jane Hayes Greenwood, Justine Otto, Juan Carlos Valdiviezo, Esmeralda Kosmatopoulos, Luis Feo, Pablo Lisambarth, Santiago Gasquet, Alice Quaresma, Belén Rodríguez González, entre molts altres artistes, en una edició en la qual les dones són la majoria.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Día de la Pureza

El col·legi Pureza de María torna a celebrar la seva festa amb molta il·lusió i

4r d’ESO i Unipau

Alumnes de 4t d’ESO participen en una taula de debat sobre conceptes de cultura de

Nou Equip Directiu

Presentació del nou equip directiu del col·legi Pureza de Maria de Sant Cugat. El Col·legi