Pureza de María Sant Cugat

Visita alcaldessa 2023

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, visita el Col·legi Pureza de Maria i descobreix el potencial educatiu de Minecraft for Education.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha visitat el nostre centre per a descobrir el projecte innovador que han desenvolupat els alumnes de 4t d’ESO. Utilitzant Minecraft for Education, una versió educativa del popular videojoc, els alumnes de secundària estan treballant temes històrics i socials a través d’una gamificació creativa. Aquesta iniciativa ha rebut elogis per part de l’alcaldessa, que ha valorat la utilització de la tecnologia per a fomentar l’aprenentatge.

El 23 febrer, Mireia Ingla i Mas, alcaldessa de Sant Cugat, ha visitat el Col·legi Pureza de Maria per conèixer el projecte Minecraft for Education que s’està duent a terme en la matèria de Ciències Socials. El centre ha iniciat un projecte de gamificació amb aquesta eina a secundària, utilitzant la versió educativa del popular videojoc per a treballar temes històrics i socials.

Durant el segon trimestre, els alumnes han utilitzat Minecraft for Education per aprofundir en la Revolució Industrial i el moviment obrer de principis del segle XX. Amb aquesta eina, els alumnes han pogut recrear escenes històriques i interactuar amb els personatges d’aquest període, alhora que han après de forma lúdica i participativa.

El projecte Minecraft for Education del Col·legi Pureza de Maria és una excel·lent iniciativa per a integrar les tecnologies digitals a l’aula i fomentar l’aprenentatge creatiu i cooperatiu. 

L’alcaldessa ha mostrat el seu suport a aquesta iniciativa i ha destacat aquesta innovadora proposta educativa com un exemple de les possibilitats que ofereixen les eines digitals per a la millora de l’educació.

El Col·legi Pureza de Maria segueix compromès en la millora de la qualitat educativa, i continuarà desenvolupant projectes innovadors com aquest per a proporcionar als alumnes una formació completa i de qualitat.

Per a més informació sobre aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb el Col·legi Pureza de María Sant Cugat.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *