Pureza de María Sant Cugat

IV Olimpíades Pureza de María 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat celebra amb èxit els IV Jocs Olímpics Pureza de María, amb la participació de més de 1400 esportistes d’arreu d’Espanya

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha acollit amb èxit els IV Jocs Olímpics Pureza de María, una competició esportiva que ha aplegat més de 1400 esportistes procedents de tota Espanya. Durant quatre intensos dies, del 2 al 5 de març, els participants han mostrat el seu esperit esportiu en diferents disciplines, mentre els seus professors, monitors i algunes famílies han estat presents per donar suport i animar als atletes. Un esdeveniment que ha reunit esportistes de diferents edats i ha demostrat que la passió pel esport no té fronteres.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha acollit un esdeveniment excepcional, els IV Jocs Olímpics Pureza de María, que s’han dut a terme del 2 al 5 de març. La cerimònia d’inauguració va comptar amb l’atleta olímpic Jesús Ángel García Bragado com a padrí dels jocs, i amb missatges molt especials de Rafa Nadal, el porter d’handbol del Barça i de la selecció espanyola, Gonzalo Pérez de Vargas i la jugadora de bàsquet del Barça, Itziar Llobet

Els Diables de Sant Cugat han encès la torxa olímpica en una espectacular celebració esportiva que ha donat inici als IV Jocs Olímpics Pureza de María. Més de 1400 esportistes, acompanyats dels seus professors, monitors i algunes famílies, de tots els Col·legis Pureza de María de tota Espanya, s’han reunit per participar en aquesta competició única.

Aquesta reunió de diferents centres Pureza de María ha permès als alumnes conviure en un clima familiar, mentre han gaudit de competicions esportives, incloent bàsquet, atletisme, futbol, voleibol i natació, així com unes Olimpíades paral·leles i altres activitats.

Les Olimpíades Pureza de María són una gran oportunitat per als alumnes d’interactuar amb altres estudiants i compartir les seves habilitats esportives. Aquest esdeveniment també demostra la dedicació dels Col·legis Pureza de María per promoure l’esport i l’educació en valors, així com la importància dels esdeveniments esportius per a la formació integral dels estudiants. Els IV Jocs Olímpics Pureza de María han estat un èxit i tots els participants han pogut gaudir d’aquesta experiència esportiva única.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *