Pureza de María Sant Cugat

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès per abordar desafiaments educatius i la LOMLOE”

Aquest esdeveniment va ser un fòrum per compartir coneixements i experiències, subratllant un fort compromís amb la millora de l’educació i l’enriquiment de les oportunitats per als estudiants

Durant els dies 21, 22 i 23 de setembre, els equips directius dels col·legis Pureza de Maria es van reunir a Sant Cugat del Vallès per a una sèrie de trobades crucials. Aquestes jornades van abordar qüestions fonamentals en l’àmbit educatiu i la direcció d’institucions educatives.

L’esdeveniment va ser convocat per compartir coneixements i experiències, amb l’objectiu d’abordar els reptes i les oportunitats que es presenten en l’àmbit educatiu actual. Durant la reunió, es van tractar diversos temes clau:

LOMLOE: Es va analitzar  la Llei Orgànica de Modificació de la Llei Orgànica d’Educació (LOMLOE) i com els equips directius estan treballant per adaptar-se als canvis i les noves orientacions en l’educació.

Compliance i entorns segurs: Es va oferir formació sobre Compliance Penal i la creació d’entorns segurs a les escoles, destacant la responsabilitat dels equips directius en aquest àmbit.

Aquesta reunió va ser una oportunitat per connectar, col·laborar i compartir coneixements entre els equips directius, amb l’objectiu de millorar l’educació i oferir experiències enriquidores als estudiants. L’esperit d’innovació i col·laboració va ser una constant al llarg de les jornades.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *