Pureza de María Sant Cugat

Dijous de discerniment

El Col·legi Pureza de María anuncia un innovador projecte de desenvolupament personal per a estudiants.

El Col·legi Pureza de María s’enorgulleix de presentar un emocionant projecte de desenvolupament personal dissenyat per a fomentar la introspecció i el benestar dels seus estudiants. 

Aquest projecte, titulat “Dijous de discerniment“, té com a objectiu ajudar els estudiants a comprendre i gestionar les seves emocions, prenent inspiració dels ensenyaments de Jesús.

Cada dijous, l’alumnat participa en un procés de reflexió guiat per l’Agenda d’Emocions i valors“. En aquest procés, se’ls anima a:

  • Explorar Emocions : Els estudiants identifiquen la seva emoció més intensa, nomenant-la i connectant-la amb colors d’una roda emocional.
  • Discernir Causes : Se’ls anima a prendre distància i reflexionar sobre les circumstàncies que han desencadenat aquesta emoció.
  • Contemplar amb Jesús : Els estudiants es connecten amb la figura de Jesús i reflexionen sobre com ell abordaria la situació des del seu amor i compassió.
  • Definir Accions : Finalment, els estudiants trien un verb que representi la millor acció a prendre en resposta a les seves emocions i reflexions.

Aquest projecte busca fomentar l’autoconeixement, l’empatia i la presa de decisions conscients en els estudiants. Promou un entorn de pau i reflexió, ajudant els estudiants a connectar-se amb el seu interior i amb valors de compassió i amor al proïsme.

Amb aquesta activitat posem de manifest el nostre compromís amb el desenvolupament integral dels nostres estudiants. Volem no sols brindar-los una educació acadèmica de qualitat, sinó també equipar-los amb les habilitats necessàries per a navegar per la vida amb empatia i resiliència.

Aquest innovador projecte s’alinea amb la perspectiva catòlica de la missió del col·legi Pureza de María de formar ciutadans responsables i conscients, identificats amb el missatge de Jesús.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *