Pureza de María Sant Cugat

21 Albertiano

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra el “21 Albertiano” amb una activitat especial

Els estudiants van descobrir missatges personals de Mare Alberta en una jornada de celebració que commemora la història i valors del nostre centre

El passat 21 de setembre, els alumnes del Col·legi Pureza de María Sant Cugat van viure un moment extraordinari en el marc d’una celebració especial que va començar amb una pregària matinal. Durant aquesta jornada memorable, els alumnes van tenir l’oportunitat de recollir un missatge personal de Mare Alberta, fundadora de l’escola i figura inspiradora.

Aquest esdeveniment va tenir lloc a la zona coneguda com el “Triangle 21” dins de les instal·lacions de l’escola, on es va instal·lar una gran imatge de la Mare Alberta. Cada classe va tenir l’oportunitat de visitar aquest espai especial. 

La dinàmica de l’activitat va ser emotiva i enriquidora. Després de rebre el seu missatge personal, cada grup es va fer una fotografia amb la imatge de la Mare Alberta com a fons. 

La culminació d’aquest esdeveniment va ser una taula rodona en què els estudiants van compartir els pensaments rebuts i van reflexionar sobre el significat profund d’aquesta vivència rellevant. 

Aquesta experiència única i significativa va tenir lloc del 21 de setembre al 27 de setembre, permetent als estudiants de diferents nivells d’edat participar en aquest moment especial.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *