Pureza de María Sant Cugat

Pelegrinatge Pasqua 2023

Més de 1000 alumnes i personal del Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebren la Pasqua al Monestir de Sant Cugat.

Aquesta celebració ha estat una oportunitat per als alumnes de recordar el significat de la Pasqua i reflexionar sobre els valors que transmet.

Aquest dimecres 12 d’abril, els alumnes del Col·legi Pureza de María Sant Cugat han  la Pasqua al Monestir de Sant Cugat.

Els alumnes, de 4t d’EP a 4t d’ESO, acompanyats pels seus professors, han caminat com a pelegrins des del col·legi fins al Monestir a primera hora del matí. Els alumnes més petits, de P3 a 3r EP, s’han desplaçat amb autobús. Durant la celebració, els alumnes d’EI, 1r, 2n i 3r EP han fet una ofrena floral al final de l’Eucaristia. Després de la celebració, els alumnes han tornat a l’escola per continuar amb el seu dia habitual.

Aquesta celebració és una oportunitat per als alumnes de recordar el significat de la Pasqua, festa central del cristianisme, en la que es conmemora la ressurrecció de Jesúsi reflexionar sobre els valors que transmet. L’escola està compromesa a proporcionar als alumnes una educació integral que inclogui la formació en valors i el coneixement dels aspectes religiosos i culturals que conformen la nostra societat.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica.

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

www.pmaria-santcugat.orgMés posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *