Pureza de María Sant Cugat

Dia de l’aigua 2023

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat s’uneix a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua i promou la conscienciació sobre la importància de la seva cura.

Compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat, els nostres alumnes s’han conscienciat sobre la importància de la cura de l’aigua i per a aconseguir un futur sostenible.

El passat 22 de març es va celebrar a nivell mundial el Dia de l’Aigua, una data que cobra especial rellevància en l’actualitat a causa de l’escassetat d’aquest recurs en el nostre planeta. El Col·legi Pureza de María Sant Cugat s’ha unit a la campanya per a la conservació de l’aigua: “Cada gota compta”.

Com a centre compromès amb el medi ambient i la sostenibilitat, volíem unir-nos a aquesta commemoració i conscienciar als nostres alumnes sobre la importància de la cura de l’aigua.

Per aquesta raó, hem organitzat una sèrie d’activitats relacionades amb l’aigua en tots els cursos. Durant les sessions, els alumnes han reflexionat sobre l’ús que fem de l’aigua i com podem contribuir a la seva conservació.

Els professors de cada àrea han dissenyat activitats específiques per a cada curs. D’aquesta manera, els alumnes de cada etapa educativa han pogut aprendre de manera amena i divertida sobre la importància de l’aigua.

Des del centre, agraïm la participació dels nostres alumnes i professors en aquesta activitat i continuem compromesos a fomentar l’educació en valors i la sostenibilitat en el nostre entorn educatiu.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment, és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *