Pureza de María Sant Cugat

Mercat solidari 2023

L’exitós mercat solidari aconsegueix més de 320 beques amb una festa solidària plena d’animació i sorpreses, per a commemorar els 150 anys de la fundació del primer Col·legi Pureza de María

El col·legi ha celebrat el tradicional Mercat Solidari, amb l’objectiu de sensibilitzar als nostres alumnes sobre les situacions de pobresa i de veritable necessitat que es viuen en altres països, sobretot a Àfrica i Amèrica.

El 23 d’abril és una data molt important per als col·legis Pureza de María. Celebrem el 150 aniversari de la fundació del primer col·legi, gràcies a la nostra fundadora, Madre Alberta. Per a commemorar aquest esdeveniment, els nostres alumnes, professors i personal han col·laborat per a fer possible una gran festa solidària.

Com cada any, celebrem el tradicional Mercat Solidari, que té com a objectiu sensibilitzar als nostres alumnes sobre les situacions de pobresa i de veritable necessitat que es viuen en altres països, sobretot a Àfrica i Amèrica. Enguany estem col·laborant per a aconseguir beques de menjar per als nostres alumnes de col·legis a Veneçuela, que viuen en situacions d’extrema pobresa.

A través del Mercat Solidari, els alumnes tenen l’oportunitat de vendre productes artesanals i altres articles de segona mà per a recaptar fons per a aquesta causa solidària. Així mateix, a través d’activitats educatives, es busca conscienciar als alumnes sobre la importància de la solidaritat i la responsabilitat social.

La col·laboració i l’ajuda que rebem per part dels pares, alumnes i personal del col·legi és essencial per a continuar amb la nostra tasca de proporcionar educació i suport als nens i joves que més ho necessiten.

Agraïm a tothom la seva implicació en el Mercat Solidari.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *