Pureza de María Sant Cugat

Missa de Pasqua

El col·legi Pureza de María celebra la Pasqua amb el mossèn Carles Cahuana, que presenta la Missa de La 2 des del centre

Tot el personal i l’alumnat del col·legi Pureza de Maria Sant Cugat han participat en una emotiva i especial Missa de Pasqua

El passat divendres, dia 29 d’abril, els alumnes de Primària, ESO i Batxillerat del Col·legi  Pureza de María de Sant Cugat, han celebrat l’Eucaristia de Pasqua, a càrrec de l’històric mossèn Carles Cahuana. El capellà actualment presenta La missa de La 2 els diumenges al matí en català, des del noviciat del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat.

La Missa de Pasqua s’ha fet al pati de l’escola amb tots els alumnes del centre, després de dos anys de pandèmia i després d’haver ajornat la caminada des de l’escola al Monestir, a causa de la pluja, el passat 20 d’abril.

Aquesta és la festa més important per als catòlics, Jesús ha ressuscitat i amb aquest fet celebrem que ja no tenim por a res perquè Jesús està entre nosaltres i hem volgut gaudir-ho d’una manera especial.

L’alumnat ha gaudit d’un matí especial ja que se’ns va oferir la possibilitat de retrobar-nos amb la resta d’alumnes i membres de la comunitat educativa i, sobretot, de compartir la Missa amb els nostres germans. És una pràctica dels valors cristians com el respecte, la responsabilitat, la tolerància, l’obediència, la solidaritat… Jesús viu. Alegrem-nos!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

Més posts

Nova pista d’atletisme

La nova pista d’atletisme ja és una realitat El Col·legi Pureza de María Sant Cugat,

Nova infermera

Helena Juanola, nova infermera del Col·legi Pureza de María Sant Cugat El Col·legi Pureza de

Benvinguts al curs 22-23

Benvinguts al curs 22-23 Comencem un nou curs escolar, donant la més afectuosa i cordial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.