Pureza de María Sant Cugat

Primeres Comunions i Confirmacions 2022

Celebrem les Primeres Comunions i les confirmacions 

El Coŀlegi Pureza de María de Sant Cugat ha celebrat aquest mes de maig les Primeres Comunions i les confirmacions amb els alumnes de 3r de primària i de 4t d’ESO

Aquest mes hem pogut culminar dos itineraris sacramentals amb la celebració de les confirmacions dels nostres alumnes de 4t d’ESO i les primeres comunions d’alumnes de Primària. 

El passat cap de setmana, 6,7 i 8 de maig, 61 nens i nenes del Coŀlegi Pureza de María de Sant Cugat han participat per primera vegada en el sagrament de l’Eucaristia rebent la Comunió. El mossèn Josep Monfort ha presidit l’Eucaristia i ha recordat que tant el Baptisme com la Primera Comunió són fonamentals en la iniciació d’una vida cristiana. La celebració ha tingut lloc en la nostra capella del Coŀlegi. 

El passat divendres, 14 de maig, 30 alumnes de 4t d’ESO del nostre centre han tingut el goig de compartir la celebració de les confirmacions, acompanyats de padrins, padrines, familiars i amics. Els nois i noies han rebut el sagrament de la confirmació en una emotiva i entranyable celebració presidida pel Sr. Bisbe a la catedral del Sant Esperit de Terrassa

Acompanyats pels familiars i amics han gaudit d’un dia molt especial. 

En totes aquestes celebracions els nostres alumnes han pogut donar testimoniatge de viure la nostra fe amb entusiasme, amb alegria, com una gran família. Agraïm als catequistes que han acompanyat als nostres nens i joves, sent per a ells referents del que significa ser deixeble de Crist.

Més posts

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès

21 Albertiano

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra el “21 Albertiano” amb una activitat especial

Del bo, el millor

Comencem un nou curs escolar al Pureza de María Sant Cugat: “Del bo, el millor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *