Pureza de María Sant Cugat

Mercat Solidari

Tot un èxit el Mercat Solidari del Col·legi Pureza Sant Cugat del Vallès

Un any més el Mercat Solidari per ajudar a famílies que viuen en situacions de pobresa ha estat tot un èxit.

El dia 23 d’abril és una data molt assenyalada en els nostres col·legis  Pureza de María perquè va ser el 23 d’abril de 1870 quan la nostra fundadora, Madre Alberta, entrava en el vell casalot de Can Clapers (Palma), per a transformar-lo en “el petit cel de la Pureza” com l’anomenava ella.

Aquesta gran festa l’hem celebrat, el divendres 22 d’abril, amb la creació d’un Mercat Solidari amb l’objectiu d’ajudar a aquelles famílies, que viuen en situacions de pobresa, i de veritable necessitat en els nostres col·legis d’Amèrica i Àfrica.

L’alumnat ha preparat adorns i cosetes amb les seves pròpies mans, desde punts de llibres, collarets, polseres, i, fins i tot, gelats, pastissos, pintures de cara i tatuatges personalitzats. Els productes artesanals s’han esgotat ràpidament i l’experiència ha estat gratificant.

Els i les alumnes d’Educació Infantil i els de 1r i 2n de Primària, han intentat aconseguir cobrir 15 Beques per a alumnes de Nicaragua de la nostra “Escola Mare Cayetana” a Managua. 

Amb els alumnes de 3r de EP, fins als alumnes voluntaris de Batxillerat, s’ha col·laborat en la compra d’un cotxe per a  Kafakumba. S’ha pogut recaptar un total de 3992€.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració. L’èxit del Mercat Solidari és l’èxit de tothom.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *