Pureza de María Sant Cugat

Millor centre 2024

En un reconeixement de la seva dedicació i excel·lència en l’educació, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha estat honorat com un dels millors centres educatius de 2024 segons l’aplicació educativa Micole.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha rebut aquest prestigiós guardó per la seva destacada excel·lència acadèmica i el compromís inquebrantable amb la formació integral de tots els alumnes. Aquest reconeixement ressalta els resultats positius del centre en diversos àmbits, incloent-hi valors fonamentals, oportunitats d’aprenentatge innovadores i pràctiques pedagògiques avantguardistes.

Aquesta distinció, concedida anualment, simbolitza l’esforç continu de la comunitat educativa del Col·legi Pureza de María Sant Cugat per proporcionar una educació d’excel·lència que prepari els alumnes per a un futur prometedor. El segell de qualitat també destaca la implicació activa de tota la comunitat escolar en la vida diària del centre.

Amb gratitud i compromís renovat, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat acull aquesta distinció amb l’objectiu de seguir millorant i consolidant la seva reputació com a referent en l’educació de qualitat. Aquest reconeixement no només celebra els èxits passats, sinó que també serveix com a estímul per a continuar la tasca de millora constant i l’excel·lència educativa.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació: Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *