Pureza de María Sant Cugat

Dia de la Pau 2024

Després d’un emocionant i inspirador Dia de la Pau i la No-violència, celebrat amb un compromís exemplar per part de la nostra comunitat educativa, volem reflectir els moments inoblidables viscuts al Col·legi Pureza de María Sant Cugat

Durant aquesta jornada, els alumnes, el professorat i tota la comunitat educativa van participar activament en diverses activitats destinades a promoure la pau, el respecte i la no-violència a l’entorn escolar.

Destaquem especialment l’entusiasme i la participació dels alumnes en la dinàmica “Una carrera per la pau”, la qual va implicar la interacció entre fillols i padrins en un entorn de cooperació i convivència.

Així mateix, les activitats prèvies i posteriors a la carrera van contribuir a fomentar la reflexió i el diàleg sobre la importància del respecte mutu i la resolució pacífica de conflictes, valors fonamentals per a la construcció d’una cultura de pau.

Aquest èxit no hauria estat possible sense la dedicació i col·laboració de tota la comunitat educativa, que ha demostrat el seu compromís amb la promoció dels valors de pau i no-violència. Agraïm a tots els participants per la seva implicació i esperem que aquesta jornada sigui només el començament d’un compromís continuat amb la construcció d’un entorn escolar més pacífic i respectuós.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació: Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *