Pureza de María Sant Cugat

Jornada Orienta 2024

Estudiants de batxillerat del Col·legi Pureza de María Sant Cugat han viscut una jornada enriquidora a la Jornada Orienta, on destacades universitats han guiat els seus passos cap als camins acadèmics i professionals.

El 25 de gener, els alumnes de batxillerat del Col·legi Pureza de María Sant Cugat han tingut l’oportunitat de participar en la Jornada Orienta de Batxillerat, un esdeveniment dedicat a explorar les diverses propostes acadèmiques i orientatives de destacades universitats i centres formatius.

Aquest esdeveniment ha ofert quatre presentacions especials a càrrec de la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Ramon Llull Blanquerna, EAE Business School Barcelona i Universitat Abat Oliva CEU.

El Sr. Santiago Tejedor, de la UAB, a més ha ofert una xerrada motivacional i ha proporcionat als estudiants informació valuosa per prendre decisions importants sobre el seu futur professional. 

A més d’aquestes universitats, altres entitats com Salesians de Sarrià, Col·legi El Pinar, Col·legi Montserrat de Rubí, Col·legi Regina Carmeli de Rubí, Escola de protocol de Barcelona i CESAG de Mallorca també han estat presents a les taules informatives.

L’objectiu d’aquesta Jornada Orienta és fomentar l’interès dels alumnes per assegurar-se que disposin de totes les eines necessàries per prendre una decisió informada després de completar els estudis de batxillerat. A través de presentacions, taules informatives i interaccions directes amb les institucions participants, els estudiants han tingut l’oportunitat d’explorar diverses opcions educatives i professionals.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Educa Platino

Educa Platino col·labora amb el Col·legi Pureza de María Sant Cugat per enriquir l’experiència educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *