Pureza de María Sant Cugat

IV Olimpíades Pureza de María 2023

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, seu olímpica de tots els centres Pureza

El Pureza de María de Sant Cugat serà la seu dels IV Jocs Olímpics dels centres Pureza, que se celebraran del 3 al 5 març de 2023

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat es prepara per acollir els IV Jocs Olímpics Pureza de María, que es desenvoluparan del 3 al 5 de març. Serem els amfitrions de més de 1000 esportistes, acompanyats pels seus professors, monitors i algunes famílies, que vindran dels Col·legis  Pureza de María de Bilbao, Granada, Cid, Grau i Ontinyent (València), Inca, Palma i Manacor (Mallorca), La Cuesta, Los Realejos i Santa Cruz de Tenerife (Canàries) i Madrid.

Aquesta proposta permetrà reunir alumnes de diferents col·legis  Pureza de María en aquestes dates per conviure en un extraordinari clima familiar, convocats per aquest esdeveniment esportiu. Els centres Pureza de María es caracteritzen pel valor del treball en equip i l’esperit de superació tan presents en l’activitat esportiva.

Durant aquests dies, els i les alumnes participants gaudiran de diverses competicions esportives -bàsquet, atletisme, futbol, voleibol i natació-, així com unes Olimpíades paral·leles, entre altres activitats.

L’objectiu de les nostres Olimpíades és fomentar el treball en equip i la superació individual.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:Noelia ([email protected])

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *