Pureza de María Sant Cugat

Jocs Florals 2023

Gran èxit en la celebració dels XVI Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat, amb premis a les millors creacions literàries i als lectors més entregats

Els alumnes participants van presentar les seves millors creacions literàries en català, castellà i anglès, i es van atorgar premis a les millors obres i portades. A més, la Biblioteca del Col·legi va reconèixer als més lectors de préstec de llibres i als millors lectors

El passat divendres 21 d’abril, es van celebrar els XVI Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat, una jornada plena d’emocions en la qual es van premiar als millors rodolins, poemes i narracions escrites en català, castellà i anglès, i a les millors portades.

La Biblioteca del Col·legi Pureza de María Sant Cugat també va atorgar els premis als més lectors de préstec de llibres i als millors lectors durant l’hora de lectura de 5è i 6è de primària.

El jurat, compost per personal docent i no docent de l’escola, va deliberar per escollir els guanyadors, que van rebre diplomes dissenyats per Carme Valero i punts de llibre amb Cugui, la nostra mascota dels Jocs Olímpics, dissenyats per Eva.

Des de Pureza de María Sant Cugat, volem felicitar als guanyadors i a tots els participants per la seva dedicació i esforç en aquests Jocs Florals. Així mateix, agraïm a tothom que va fer possible aquesta jornada festiva.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *