Pureza de María Sant Cugat

L’obra de Mercè Rodoreda a l’Auditori Madre Alberta

La Cia. Mea Culpa presenta​ “La plaça del diamant” al Col·legi Pureza de María de Sant Cugat

Aquesta obra és una de les dues obres obligatòries que han de llegir i analitzar els alumnes de cara a les PAU.

Aquesta setmana, tots els alumnes de quart d’ESO, primer de batxillerat i segon de batxillerat, acompanyats dels seus professors, van veure l’obra “La plaça del diamant” de Mercè Rodoreda, interpretada per la companyia de teatre Mea Culpa, a l’Auditori Madre Alberta del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat.

Es tracta d’una de les dues obres obligatòries que han de llegir i analitzar els alumnes de cara a les PAU. Està basada en la Barcelona d’inici dels anys trenta amb la Segona República, la guerra, la postguerra i la fam. En aquest context, la Cia. Mea Culpa alterna el passat i el present de la protagonista: la Colometa jove i innocent i la Sra. Natàlia que explica la seva nova vida i la recuperació de la seva identitat.

En finalitzar l’obra, els actors van fer un col·loqui amb els alumnes que va ajudar-los a acabar de comprendre millor la història i el simbolisme de l’obra. Tots van gaudir una brillant adaptació d’aquest obra cabdal de la literatura catalana que compta amb l’excel·lent  interpretació dels actors i actrius d’aquesta companyia.

Més posts

greenweekchallenge

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat promou la sostenibilitat a través de la #greenweekchallenge

Jocs Florals 2023

Gran èxit en la celebració dels XVI Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat, amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *