Pureza de María Sant Cugat

Dia Mundial de l’Educació Física al Carrer

Celebrem el Dia Mundial de l’Educació Física al Carrer amb els alumnes de Secundària i Batxillerat

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat celebra aquest dia amb diverses activitats amb els alumnes de Secundària i Batxillerat

El passat dimecres, dia 6 d’abril, els alumnes d’ESO i Batxillerat del Col·legi  Pureza de María de Sant Cugat, han sortit a realitzar educació física fora de l’escola. D’aquesta manera volem donar visibilitat a la importància de realitzar educació física.

De fet, els nostres estudiants han tingut l’oportunitat de fer una cursa d’orientació pel bosc que hi ha al voltant de l’escola. L’objectiu d’aquesta proposta és destacar el valor de l’Educació Física i celebrar aquest dia tan especial.

És una jornada festiva i de convivència en què alumnat i professorat han sortit, als parcs i carrers de les nostres ciutats, per acostar l’Educació Física a la gent i mostrar al conjunt de la societat tot allò què és i què representa.

Des de l’escola us animem a participar en aquesta jornada amb els reptes plantejats pels professors del nostre departament d’Educació Física.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

Més posts

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès

21 Albertiano

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra el “21 Albertiano” amb una activitat especial

Del bo, el millor

Comencem un nou curs escolar al Pureza de María Sant Cugat: “Del bo, el millor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *