Pureza de María Sant Cugat

Educa Platino

Educa Platino, referent en educació en valors a través del cinema, s’ha unit al Col·legi Pureza de María Sant Cugat per enriquir l’experiència educativa dels seus estudiants de Batxillerat. La col·laboració destaca l’entusiasme del col·legi en la integració de recursos cinematogràfics per fomentar la reflexió i la sensibilització envers temes socials i culturals rellevants.

Amb el focus en la pel·lícula “Los Santos Inocentes”, basada en l’obra de Miguel Delibes, aquesta col·laboració té com a objectiu principal inspirar la reflexió i l’acció transformadora en qüestions socials i culturals rellevants.

Destacant la participació dels alumnes de 2n de Batxillerat, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat va organitzar un taller especial online amb experts d’Educa Platino el passat 6 d’octubre. Aquesta sessió única va proporcionar als estudiants una oportunitat exclusiva per explorar temes com l’adaptació literària i els aspectes rellevants de la història d’Espanya, oferint una perspectiva única i detallada amb la participació d’experts i membres de la pel·lícula.

Amb l’enfocament pedagògic del cinema, Educa Platino i el Col·legi Pureza de María Sant Cugat reafirmen el seu compromís amb l’educació integral, buscant formar els estudiants com a ciutadans conscients i compromesos amb el seu entorn.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *