Pureza de María Sant Cugat

greenweekchallenge

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat promou la sostenibilitat a través de la #greenweekchallenge

Durant aquesta setmana, els alumnes treballen en diferents reptes relacionats amb la sostenibilitat, amb l’objectiu de conèixer els principals desafiaments ambientals i promoure l’actuació responsable en la vida quotidiana.

Aquesta setmana, el Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha posat en marxa la #greenweekchallenge, una iniciativa destinada a fomentar la consciència ecològica i la sostenibilitat entre els alumnes i les seves famílies.

Durant la setmana, els alumnes estan treballant en grups per realitzar diferents reptes relacionats amb la sostenibilitat. Aquests reptes inclouen comprar aliments locals i de temporada, reduir l’ús de plàstics, utilitzar menys energia a casa, utilitzar transport sostenible, reduir el consum de carn i realitzar activitats a l’aire lliure. Cada dia de la setmana està dedicat a un repte específic i s’animarà als alumnes a compartir les seves experiències a les xarxes socials amb els hashtags corresponents.

L’objectiu principal és conèixer els principals desafiaments que afronta la humanitat per preservar el medi ambient. També vol fomentar la importància d’actuar de manera responsable i sostenible en la vida quotidiana per reduir la petjada de carboni, així com animar les famílies acompanyar als seus fills en aquest procés de conscienciació.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat espera que aquest desafiament sigui una oportunitat per a tota la comunitat educativa.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *