Pureza de María Sant Cugat

Campanya donació de sang 2023

Èxit rotund en la campanya de donació de sang

Més de 55 persones han demostrat la seva solidaritat i compromís amb la societat en la campanya de donació de sang organitzada pels alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Pureza de María Sant Cugat

Gràcies a l’esforç i la dedicació dels alumnes de 3r d’ESO, més de 55 persones van respondre a la crida i van acudir a donar sang. La campanya del Banc de Sang i Teixits va aconseguir més de 50 donacions, que ajudaran a viure 150 persones que necessiten aquest recurs vital.

El Banc de Sang i Teixits, en nom de totes les persones que necessiten sang, vol expressar la seva gratitud a totes les persones col·laboradores pel seu compromís i solidaritat envers la societat. Aquesta iniciativa és un exemple dels valors i la formació integral que es promouen al Col·legi Pureza de María Sant Cugat.

Enhorabona als alumnes i als seus professors per la seva exitosa campanya de donació de sang i la seva contribució a la millora de la salut i el benestar de les persones.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Dia de la Pureza 2023

El Col·legi Pureza de María celebra el Dia de la Pureza en una jornada especial

Dijous de discerniment

El Col·legi Pureza de María anuncia un innovador projecte de desenvolupament personal per a estudiants.

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *