Pureza de María Sant Cugat

Intercanvi cultural 2023

Intercanvi lingüístic i cultural amb Alemanya

Estudiants alemanys visiten el Col·legi Pureza de María Sant Cugat en una experiència d’intercanvi cultural

Del 22 al 29 de setembre, hem tingut amb nosaltres els nois i noies alemanys, de l’institut Franziskus Gymnasium de la ciutat alemanya de Mutlangen. Al llarg de l’estada, els alumnes han participat en diferents activitats, algunes en companyia dels seus companys i companyes catalans, per conèixer casa nostra. Durant aquests dies, els nostres alumnes d’alemany han compartit amb els estudiants alemanys un munt de vivències, els nostres costums i cultura, i han estat els amfitrions de la nostra ciutat.

Entre les activitats que han realitzat aquests dies, hi ha per exemple, una excursió a Montserrat; una visita cultural per Barcelona i Viladecans, un passeig pel Sitges modernista i una visita al Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Durant l’estada, els alemanys s’han allotjat a casa de l’alumnat i han pogut gaudir, també, d’un cap de setmana amb les famílies que els acullen. Els i les alumnes del Col·legi Pureza de María Sant Cugat els tornaran la visita a finals del mes d’abril.

Bis bald, Freunde!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Visita alcaldessa 2023

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, visita el Col·legi Pureza de Maria i descobreix el

Biblioteca 2023

La Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ofereix activitats molt variades per a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *