Pureza de María Sant Cugat

Intercanvi cultural 2023

Intercanvi lingüístic i cultural amb Alemanya

Estudiants alemanys visiten el Col·legi Pureza de María Sant Cugat en una experiència d’intercanvi cultural

Del 22 al 29 de setembre, hem tingut amb nosaltres els nois i noies alemanys, de l’institut Franziskus Gymnasium de la ciutat alemanya de Mutlangen. Al llarg de l’estada, els alumnes han participat en diferents activitats, algunes en companyia dels seus companys i companyes catalans, per conèixer casa nostra. Durant aquests dies, els nostres alumnes d’alemany han compartit amb els estudiants alemanys un munt de vivències, els nostres costums i cultura, i han estat els amfitrions de la nostra ciutat.

Entre les activitats que han realitzat aquests dies, hi ha per exemple, una excursió a Montserrat; una visita cultural per Barcelona i Viladecans, un passeig pel Sitges modernista i una visita al Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Durant l’estada, els alemanys s’han allotjat a casa de l’alumnat i han pogut gaudir, també, d’un cap de setmana amb les famílies que els acullen. Els i les alumnes del Col·legi Pureza de María Sant Cugat els tornaran la visita a finals del mes d’abril.

Bis bald, Freunde!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès

21 Albertiano

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra el “21 Albertiano” amb una activitat especial

Del bo, el millor

Comencem un nou curs escolar al Pureza de María Sant Cugat: “Del bo, el millor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *