Pureza de María Sant Cugat

Nova pista d’atletisme

La nova pista d’atletisme ja és una realitat

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, seu dels IV Jocs Olímpics dels centres de la Pureza, estrena una nova i moderna pista d’atletisme

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ja compta amb una nova pista d’atletisme. Acollirà, del 3 al 5 de març de 2023, els IV Jocs Olímpics dels centres Pureza de María.

Els alumnes han començat a gaudir de l’activitat esportiva en la remodelada pista d’atletisme, una vegada han acabat els treballs de substitució i pintat del paviment. D’aquesta manera, el proper març del 2023, també acollirà les IV Olimpíades Pureza de María, organitzades pel nostre centre.

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat es prepara per acollir els IV Jocs Olímpics Pureza de María i permetrà reunir alumnes de diferents col·legis  Pureza de María en aquestes dates per conviure en un extraordinari clima familiar, convocats per aquest esdeveniment esportiu. Els centres Pureza de María es caracteritzen pel valor del treball en equip i l’esperit de superació tan presents en l’activitat esportiva.

Durant aquests dies, els i les alumnes participants gaudiran de diverses competicions esportives -bàsquet, atletisme, futbol, voleibol i natació-, així com unes Olimpíades paral·leles, entre altres activitats.

L’objectiu de les nostres Olimpíades és fomentar el treball en equip i la superació individual.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *