Pureza de María Sant Cugat

Intercanvi a Alemanya 2024

Els alumnes de 3r  d’ESO del Col·legi Pureza de María Sant Cugat han tingut l’oportunitat de viure un enriquidor intercanvi cultural amb l’escola Franziskus Gymnasium a Alemanya. Aquesta experiència els ha permès explorar la història, la cultura i la societat alemanyes, alhora que han desenvolupat habilitats socials, emocionals i lingüístiques de gran valor.

Del 10 al 17 d’abril de 2024, els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Puresa de María Sant Cugat van viure una experiència inoblidable a Alemanya, participant en un intercanvi cultural amb l’escola Franziskus Gymnasium. Aquesta immersió en la cultura alemanya va representar una oportunitat emocionant per al creixement personal i el descobriment.

El viatge va començar amb una càlida benvinguda a Mutlangen, on els alumnes van participar en una gimcana per la ciutat, establint les primeres connexions amb els habitants locals. Aquesta activitat va marcar l’inici d’una setmana plena d’aventures i aprenentatge.

Al llarg dels següents dies, els alumnes van tenir l’oportunitat d’explorar la història i la cultura alemanyes d’una manera profunda i significativa. Van visitar Schwäbisch Gmünd, Stuttgart, Heidelberg i Tübingen, on van gaudir de diverses activitats a parcs de tirolines, caminades pel bosc i esmorzars de germanor.

A més, van descobrir l’important Museu Mercedes-Benz a Stuttgart. A través d’aquestes activitats, els alumnes van connectar amb la naturalesa, la història i la modernitat de la societat alemanya.

El viatge va culminar amb forts llaços d’amistat establerts entre els alumnes espanyols i alemanys. Aquest intercanvi cultural no sols ha ampliat les perspectives dels estudiants, sinó que també ha enriquit les seves vides amb nous coneixements, experiències i relacions duradores.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *