Pureza de María Sant Cugat

Campanya de donació de sang

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat s’uneix al Banc de Sang i Teixits en una iniciativa que posa en relleu la importància de la solidaritat

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat ha reiterat la seva col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, una iniciativa que ha captivat l’interès dels nostres estudiants i la comunitat en general. La recent campanya de donació de sang, celebrada el 19 de març, ha estat un bon exemple de com la consciència social i la solidaritat juguen un paper vital en la nostra societat.

La participació activa dels alumnes de 3r d’ESO, immersos en el programa educatiu innovador del Banc de Sang i Teixits “Aprèn, Participa i Dona”, ha estat clau per a l’èxit d’aquesta iniciativa. A través d’aquesta experiència, els joves no només han adquirit coneixements pràctics, sinó que també han posat en pràctica valors essencials, liderant una campanya de comunicació per fomentar la donació de sang.

Volem expressar un sincer agraïment als 55 donants que van respondre a aquesta crida de solidaritat. La seva generositat i suport han estat fonamentals per al continu èxit d’aquesta iniciativa, que ja compta amb dos anys de trajectòria. El seu acte altruista no només ha salvat vides, sinó que també ha inspirat altres a seguir el seu exemple.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *