Pureza de María Sant Cugat

El programa de RTVE ‘La Missa’

‘La Missa’ es trasllada a la capella del noviciat del Col·legi Pureza de María, de Sant Cugat del Vallès

A partir del 16 de gener, l’espai dominical canvia de capella, millora la qualitat i la comunicació amb els espectadors

‘La Missa’, que s’emet tots els diumenges a les 10:30 hores a La 2, canvia d’escenari. Després de 13 anys al Monestir de Sant Domènec de les monges dominiques, a Sant Cugat del Vallès, la celebració s’oficiarà, a partir del 16 de gener, a una de les capelles del Col·legi Pureza de María, situat al mateix municipi, a prop del centre de producció de RTVE Catalunya.

El canvi, degut a qüestions logístiques, suposarà una millora tant pel que fa a la qualitat de la realització, com en la comunicació amb els espectadors, molt d’ells malalts, amb el propòsit d’enfortir i consolidar la proximitat que aquesta Eucaristia manté des de fa més de 39 anys amb els qui la segueixen. 

‘La Missa’ és el programa televisiu més antic en català, s’emet ininterrompudament des del 10 d’octubre de 1982. Presidida habitualment pel sacerdot Carles Cahuana i dirigida per Ignasi Miranda amb el suport de RTVE Catalunya, ‘La Missa’ seguirà fidel al seu estil i amb un permanent desig de millora.

Per motius de la pandèmia, de moment, no hi haurà públic assistent.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Una resposta

  1. Enhorabona per aquest fet¡ així la sentirem més “nostra” i si a més innova i millora la qualitat emissora serà una senyal més de que estem en sintonia amb els “Signes del temps”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *