Pureza de María Sant Cugat

First Lego League

Aquesta competició, que incentiva als estudiants a treballar en equip, va desafiar els alumnes a realitzar una petita investigació i programar robots per superar diferents reptes

Dissabte passat 17 de febrer, els alumnes de 2n i 3r d’ESO de l’escola, han participat en la First Lego League (FLL). L’esdeveniment ha tingut lloc a l’escola d’Enginyeria de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i a partir de les 9:15h ja estaven competint amb el seu robot.

Els estudiants han mostrat les seves habilitats en robòtica i investigació, mitjançant la presentació del Projecte d’Innovació, relacionat amb la temàtica de la temporada. La iniciativa ha estat ben rebuda per part de la comunitat educativa, que celebra l’adhesió dels alumnes en projectes STEM.

Els alumnes han participat de forma voluntària, portant el pes de la investigació i part de la programació, sota la tutela dels professors Isabel Ràfols i Gisela Espinosa han presentat els seus treballs en el concurs amb entusiasme i dedicació.

La First Lego League ha estat una gran oportunitat per als alumnes de segon d’ESO per explorar i desenvolupar les seves habilitats en el camp de la robòtica i la investigació científica. A través d’aquesta experiència, han après a treballar en equip i gestionar projectes de manera eficaç, així com a desenvolupar la seva creativitat i resolució de problemes.

Al centre, estem molt orgullosos dels nostres alumnes per la seva predisposició i la seva excel·lent feina en el concurs. Els felicitem pel resultat i per l’esforç que han fet per aconseguir-ho.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació: Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *