Pureza de María Sant Cugat

Campionat de Natació Escolar

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat va viure un emocionant cap de setmana d’esport aquàtic amb el Campionat de Natació Escolar, celebrat el passat diumenge 18 de febrer a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. 

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat està encantat de compartir l’èxit rotund del recent Campionat de Natació Escolar, que va tenir lloc el passat diumenge 18 de febrer a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. L’esdeveniment, que va reunir a 50 participants des de 1r de primària fins a 4t d’ESO, va demostrar la passió i el compromís dels joves amb la natació a Sant Cugat.

Amb la participació d’alumnes de primària i secundària, la competició va ser un testimoni vibrant de l’entusiasme i l’esforç dels estudiants en aquest esport aquàtic.

Les categories de competició van incloure crol, braça, esquena i relleus, oferint als participants l’oportunitat de demostrar les seves habilitats i determinar qui avançaria a la propera Fase Supracomarcal, segons les normatives establertes.

Des de la categoria prebenjamí fins a cadet, els estudiants van lluitar amb determinació per l’excel·lència esportiva. A més, els equips més destacats en els relleus van ser premiats amb un trofeu, en un gest de reconeixement per la seva dedicació i esforç.

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat felicita  a tots els participants per la seva determinació i esforç, i expressa el seu agraïment als entrenadors i famílies per contribuir a l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu.

Medalles

PREBENJAMI 2017PREBENJAMI 2016BENJAMIALEVIINFANTILCADETE
RELLEUS
-Valeria Calviño 3r a crol
-Pablo Acebes 2n a crol
-Valeria Calviño 2n a braça
-Pablo Acebes 1r a braça
-Álvaro Jimenez 2n a braça
-Pablo Acebes 1r a esquena
 Erik Colmenal 3r a esquena-Alba Acebes 1a crol
-Laia Sanchez 3a a crol
-Alba Acebes ,1a a braça
Alba Acebes 1a esquena
Víctor Nocero 3r a braçaDalia Garcia 3a a braça
Hugo Ponce 3r a crolBronce 1r EP

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació www.pmaria-santcugat.org

Més posts

Matrícules d’Honor 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra l’excel·lència acadèmica dels seus alumnes. El Col·legi

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *