Pureza de María Sant Cugat

Exposicions TDR 2023

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat celebra amb entusiasme les exposicions del Treball de Recerca (TDR) dels alumnes de 2n de Batxillerat, les quals van ser presentades amb èxit. Aquest esdeveniment remarca la profunditat dels temes explorats, posant de manifest el talent i l’interès dels estudiants en una àmplia varietat d’àmbits acadèmics.

Els interessants temes explorats pels alumnes abracen una àmplia varietat de disciplines i qüestions actuals. Des de la nutrició esportiva fins a la creació d’una APP, passant per qüestions culturals com els  costums i tradicions dels països de parla anglesa, els estudiants han presentat treballs que reflecteixen la seva passió i dedicació.

Entre els temes destacats es troben l’estudi comparatiu entre l’amor mitològic i les pel·lícules de Disney, la creació d’un joc de taula de física, l’estudi científic de l’Antic Testament, o la recuperació d’animals marins. A més, els estudiants han explorat qüestions rellevants com la mobilitat en el nostre entorn, el disseny d’instal·lacions esportives, la resistència dels bacteris a l’ús d’antibiòtics i la integració de persones nouvingudes a Sant Cugat del Vallès.

Les exposicions, que es van presentar amb èxit el passat 11 de desembre, representen una oportunitat única per a la comunitat educativa de descobrir el talent dels estudiants i aprofundir en temes d’actualitat i interès global. El Col·legi Pureza de María Sant Cugat continua compromès amb l’estimulació de la curiositat i el pensament crític dels seus alumnes, fomentant la recerca i l’excel·lència acadèmica.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *