Pureza de María Sant Cugat

“Dia de la Pau”

Celebrem el Dia de la Pau i de la no violència amb la vacuna de la pau i el bon tracte

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat celebra aquest dia amb diverses activitats amb els alumnes, com la creació de la vacuna de la pau.

El passat divendres, dia 28 de gener, vam commemorar el Dia Escolar de la Pau i la no violència. El dia 30 de gener, aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, és una data molt assenyalada al nostre calendari escolar per recordar que en el nostre projecte educatiu els valors inherents a la pau formen part del dia a dia.

Els alumnes han pres consciència de les situacions de violència i indiferència que existeixen en el món. En aquests moments de pandèmia, els grans científics busquen vacunes per trobar solucions  a la crisi mundial que estem vivint; però la COVID-19 no és l’única pandèmia que s’intenta frenar. 

La pandèmia de la violència és molt més antiga i encara no s’ha dissenyat una vacuna definitiva. Encara que ens protegim de la violència, intentant cada any prendre consciència, les nostres màscares no són resistents al virus. I si desenvolupem hàbits que evitin el contagi? I si junts trobéssim una vacuna efectiva? 

Cada alumne/a ha protegit la seva classe amb l’esmentada vacuna de la pau i el bon tracte. Per això, cada alumne/a, des d’Infantil fins a Batxillerat, han creat la seva pròpia vacuna i han pensat tres accions que generin pau.

Volem agrair la participació de tot l’alumnat, famílies i professorat per fer possible aquesta celebració.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:
La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.
Més informació:
Noelia ([email protected])
Cap de l’equip de comunicació

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *